Lenie 't Hart vertelt graag over zeehonden

Lenie 't Hart vertelt over zeehonden op de Internationale SchoolOveral ter wereld wordt Lenie 't Hart uitgenodigd om te komen vertellen over zeehonden en hun problemen. Ze vertelt daar graag over, omdat ze daarmee aandacht kan vragen voor de problemen van zeezoogdieren. Zelf zegt ze daar over: "Door mensen te vertellen over de problemen van de zeehonden, kan ik ze laten zien dat dat ook hún problemen zijn. Alleen door zorgvuldig om te gaan met de wereld waarin wij leven, kunnen we overleven."

 

 

Lenie 't Hart vertelt over zeehonden in Zuid-KoreaIn de afgelopen periode heeft Lenie presentaties en workshops gegeven in tal van landen en voor heel verschillende doelgroepen: in Rusland voor schoolkinderen, maar ook voor 200 veterinaire studenten en voor het overheidsorgaan Marine Mammal Council. In Iran voor studenten biologie en voor de DOE (Department Of Environment) en in Zuid-Korea voor de overheid. Maar ook op veel scholen in Nederland, zoals de Internationale School in Den Haag, en tientallen basisscholen. En dat doet ze met veel passie en veel plezier.

 Lenie 't Hart vertelt over zeehonden in IranU kunt altijd een beroep doen op Lenie 't Hart, als u voor uw school, vereniging of bedrijf een boeiende avond wilt organiseren. Afspraken voor school-bezoek kunt u maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Presentaties voor bedrijven kunt u aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

In alle gevallen kunt u rekenen op een boeiende, gepassioneerde en humorvolle presentatie.

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2019