Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Sanne liet in België haar 7e zeehond vrij

Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Dit weekeinde was het groot feest voor Sanne uit Zeeuws-Vlaanderen. Zij mocht “haar” zeehond, die ze had geadopteerd in Sealife Blankenberge, zelf weer vrijlaten. En het was dubbel feest, want haar grote idool Lenie ’t Hart was speciaal voor haar naar Blankenberge gekomen.

Al jarenlang zet Sanne zich in voor zeehonden. Ze maakt allerlei “zeehondendingetjes”, zoals hangers, armbanden, sleutelringen enzovoort, die ze samen met haar zusjes verkoopt. Al haar spaargeld besteedt ze aan de adoptie van haar lievelingsdieren; en met succes! Niet minder dan zeven zeehonden heeft zij in de afgelopen periode al kunnen adopteren. En als je weet dat een adoptie € 500,- kost, begrijp je pas hoeveel bergen Sanne de afgelopen jaren heeft verzet!

Lenie 't Hart Zeehondenfonds Blankenberge Lenie 't Hart Zeehondenfonds Blankenberge

Lenie heeft dan ook grote bewondering voor Sanne’s inzet. Ze vertelt: “Sanne laat zien dat voor haar ieder individueel dier telt, en daar ze zich helemaal voor in. Zij is voor iedereen een fantastisch voorbeeld!”

Lenie 't Hart Zeehondenfonds Blankenberge Lenie 't Hart Zeehondenfonds Blankenberge Lenie 't Hart Zeehondenfonds Blankenberge

Natuurlijk maakte Lenie ook van de gelegenheid gebruik om even bij te praten met de vrijwilligers van de zeehondenopvang in Sealife Blankenberge. En ze gaf ze graag een grote pluim: “De zeehonden zien er prachtig en gezond uit en zijn mooi op gewicht. Ze zijn kennelijk met veel liefde verzorgd,” zei ze.

Lenie 't Hart Zeehondenfonds Blankenberge

Het vrijlaten was een feestelijke happening op het strand van Blankenberge, en tegelijk een mooie promotie voor de opvang van zeehonden.

En Sanne heeft genoten.

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2018