Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Actie Kids2B Appingedam voor DierenLot

Op 3 april begonnen de kinderen van de buitenschoolse opvang Kids2B in Appingedam aan een actie voor Stichting DierenLot. Die dag kwamen Lenie ’t Hart, ambassadeur van Stichting DierenLot en Pim Lollinga van het opvangcentrum Faunavisie in Westernieland vertellen over hun werk voor de dieren. En op 2 mei was het zover: Lenie en Pim kwamen opnieuw naar Appingedam om het resultaat van de actie in ontvangst te nemen.

De afgelopen weken hadden de kinderen allerlei karweitjes gedaan en koekjes gebakken die ze konden verkopen. Samen met de kinderen telden Lenie ’t Hart en Pim Lollinga de berg muntjes en biljetten. Het bleek dat de actie niet minder dan € 124,55 voor de Stichting DierenLot had opgeleverd. Dat bedrag zal door DierenLot worden verdubbeld, zodat het centrum Faunavisie in Westernieland € 249,10 krijgt.

 

Om het helemaal officieel te doen, nam Lenie namens Stichting DierenLot het geld in ontvangst en overhandigde het vervolgens aan Pim Lollinga.

 

Lenie en Pim vertelden de kinderen wat ze allemaal met dat geld kunnen doen voor de verzorging van de opgevangen dieren. Dat vonden ze prachtig; alle kinderen zijn nu van plan om dierenredder te worden. En dat vonden Lenie en Pim het mooiste resultaat van deze actie!

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2018