Lenie 't Hart Zeehondenfonds

DierenLot Vlaggenparade in Rotterdam

Lenie 't Hart opent Vlaggenparade

Dankzij de medewerking van de Rotterdamse Stichting Vlaggenparade hangen in de maand februari op 35 vlaggenmasten op de Boompjes in hartje Rotterdam banieren van Stichting DierenLot. Op dinsdag 9 februari hesen de directeuren Peter Helmer en Jan Krol samen met Dierenlot ambassadeur Lenie ’t Hart de laatste vlag in top.

Een mooi gebaar van de Stichting Vlaggenparade en een prachtige promotie voor Stichting DierenLot en zeker ook voor de dierenorganisaties in de regio Rotterdam die gebruik mogen maken van een door DierenLot beschikbaar gestelde ambulance.

Lenie 't Hart opent Vlaggenparade

 

 

 

Zij waren dan ook aanwezig bij dit feestelijke moment, net als vertegenwoordigers van de Rotterdamse afdeling van de Partij voor de Dieren.

  

Lenie 't Hart opent Vl;aggenparade

Lenie: “Het is geweldig dat er zoveel aandacht is voor de hulp aan dieren. Dankzij de Stichting Vlaggenparade wordt de Stichting DierenLot hier in Rotterdam nog eens extra in het zonnetje gezet!”

 

 

 

 

Niet zonder trots keken directie, leden van de Raad van Toezicht en medewerkers van DierenLot naar de indrukwekkende reeks banieren. En nu maar hopen dat veel passanten hierdoor op het idee komen om donateur van Stichting DierenLot te worden!

Lenie 't Hart opent Vlaggenparade Lenie 't Hart opent Vlaggenparade Lenie 't Hart opent Vlaggenparade

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2018