Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Lenie ’t Hart “on tour” voor DierenLot

Lenie 't Hart Zeehondenfonds

De afgelopen weken is Lenie 't Hart regelmatig op stap geweest om evenementen te bezoeken waar de Stichting DierenLot zich presenteerde. Als ambassadeur van deze diervriendelijke stichting wil ze graag hun activiteiten ondersteunen. Zo bracht ze onlangs een bezoek aan Naarden, Halle en Zeewolde.

 

 

 

In Naarden bezocht Lenie de stand van Dierenlot tijdens de open dag van Stichting Vogelopvangcentrum Midden Nederland.

Ze keek haar ogen uit tijdens een rondleiding door het opvangcentrum en stak haar bewondering voor de vrijwilligers niet onder stoelen of banken.

Lenie 't Hart Zeehondenfonds

“Wat een ongelofelijk werk wordt hier verricht. Zoveel honderden vogels, die allemaal een paar keer per dag heel voorzichtig en zorgvuldig met de hand gevoerd moeten worden. Petje af voor de inzet van deze fantastische mensen!”

 

 

 

 

Lenie 't Hart ZeehondenfondsOok bezocht ze de Stichting Opvang Noach in Halle, waar Toon en Petra Lesterade hulp bieden aan alle in het wild levende zoogdieren en vogels, die in problemen zijn gekomen. Toon werd niet voor niets in 2014 door Stichting DierenLot verkozen tot Dierenredder van het Jaar. Hun opvangcentrum is niet toegankelijk voor publiek, want ze willen de opgevangen dieren zoveel mogelijk rust geven. Toch kreeg Lenie veel informatie over de tijdelijke gasten van Opvang Noach. Lenie: “Fantastisch wat deze mensen doen voor dieren in nood. Hier is echt sprake van onvoorwaardelijke dierenliefde!”

 

 

 

 

 

Lenie 't Hart ZeehondenfondsTenslotte was Lenie ook te gast bij de stand van Dierenlot op de Zwerfhondendag in Zeewolde. Ze had haar hond Sylke meegenomen. En dat was niet de enige vierpotige bezoeker. Schattingen gaven aan dat de dag bezocht werd door 5000 mensen en 8000 honden. Stichting DierenLot medewerker Mike had samen met Lenie zijn handen vol aan het informeren van de bezoekers over het werk van de stichting. En met resultaat: hij mocht weer een aantal nieuwe donateurs verwelkomen. Lenie: “Gelukkig dat zoveel mensen DierenLot steunen. Die stichting maakt het voor honderden kleinschalige opvangcentra mogelijk om hun goede werk voor dieren te blijven doen.”

 

Lenie kijkt nu al weer uit naar nieuwe evenementen waar ze als ambassadeur de Stichting DierenLot kan ondersteunen.

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2018