Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Nieuwe dierenambulance voor RTZ Velsen

Arken, 12 december 2018 – Vandaag werd door de Stichting Dierenlot een nieuwe dierenambulance overhandigd aan de medewerkers van RTZ Velsen. Namens het RTZ-bestuur waren Catja Klee en Dick Scholtens aanwezig.

>> Lees verder ...

Voorlichting Kaspische zeehond in Iran

Via de Stichting Lenie ‘t Hart Zeehondenfonds wordt er niet alleen door de werkstichting Reddingsteam Zeedieren Nederland RTZ voorlichting gegeven op scholen. Ook zijn collega vrijwilligers actief op scholen in onder andere Iran.Dit ter bescherming van de Kaspische Zeehond die op de rode lijst van bedreigde diersoorten staat.

Lees meer: Voorlichting Kaspische zeehond in Iran

Reddingsteam in actie in Iran

Myankali(IR), 17 oktober 2018 – Woensdag kwam het Reddingsteam in Iran o.l.v. Amir Shirazi in actie bij het redden van een Kaspische zeehond uit een visnet. 

Lees meer: Reddingsteam in actie in Iran

Steun Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Steun je onze zeehonden & vrijwilligers langs de Nederlandse kust en op de Waddeneilanden? Omdat we zee(zoog)dieren in nood willen blijven redden! Klik op de link om loten (á €3,-) te kopen van de Grote Clubactie en maak kans op mooie prijzen, onder andere €100.000,-

>> Ga verder ...

WWAR steunt het Caspian Seal Conservation project in Iran

Tijdens haar recent bezoek aan Iran in augustus, mocht Lenie 't Hart namens de WWAR, 1500 EUR overhandigen aan Amir Sayad Shirazi, Head of Iran Caspian Seal Rehab and Research Center, voor hun Caspian Seal Conservation project.

Lees meer: WWAR steunt het Caspian Seal Conservation project in Iran

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2018