Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Steun Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Steun je onze zeehonden & vrijwilligers langs de Nederlandse kust en op de Waddeneilanden? Omdat we zee(zoog)dieren in nood willen blijven redden! Klik op de link om loten (á €3,-) te kopen van de Grote Clubactie en maak kans op mooie prijzen, onder andere €100.000,-

>> Ga verder ...

WWAR steunt het Caspian Seal Conservation project in Iran

Tijdens haar recent bezoek aan Iran in augustus, mocht Lenie 't Hart namens de WWAR, 1500 EUR overhandigen aan Amir Sayad Shirazi, Head of Iran Caspian Seal Rehab and Research Center, voor hun Caspian Seal Conservation project.

Lees meer: WWAR steunt het Caspian Seal Conservation project in Iran

Steun RTZ Nederland en het Zeehondenfonds

Honderdduizend Euro… Dat kun jij vast goed gebruiken. Of misschien een mooie nieuwe Volkswagen Up of een mooie (elektrische) Matrabike fiets ter waarde van €1.000,- een 3-daagse minicruise Newcastle voor 4 personen, een Lovers Dinner Cruise in Amsterdam… Wat een leuke dingen allemaal!

Lees meer: Steun RTZ Nederland en het Zeehondenfonds

Lenie voor WWAR in Iran

Half augustus 2018 vertoefde Lenie 't Hart in Iran voor de zeehonden. Heel bijzonder dat dankzij WWAR, DierenLot ook in Iran een reddingsteam is gekomen voor zeehonden in nood en dat de bedreigde Kaspische zeehond nu symbool is voor de Iran Shipping Lines.

Lees meer: Lenie voor WWAR in Iran

Zeehondenvriend Wibo is niet meer ...

Mijn lieve vriend Wibo is niet meer. Wat een verlies voor mij persoonlijk en voor de zeehonden. Hij bracht via de media liefde voor de zeehond in zowel Nederland als in het buitenland. Ik vond dit prachtige stuk van hem in mijn archief. Ik ga zijn berichtjes enorm missen.

Lees meer: Zeehondenvriend Wibo is niet meer...

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2018